Jeanette W Schjetne i klatreveggen

Inne-til-ute samling 20.Mai

SKK inviterer til «Inne-til-ute» samling lørdag 20. mai.

Dette er et tilbud som retter seg til deg som har tatt Brattkortet og har klatret en del inne i vinter. Nå er våren her og det er tid for å komme seg ut på klatrefltet, men du vet ikke helt hvordan du skal komme i gang… Det kan vi hjelpe deg med!

På denne samlingen vil du få veiledning i esensielle teknikker for å trygt kunne bruke klatrefelt med boltede ruter på én taulengde:

  • Nødvendig utstyr
  • Riktig bruk av ekspress-slynger til mellomforankring
  • Rutine for å rigge snuanker
  • Hvordan orientere seg på klatrefeltet ved hjelp av klatrefører

Samlingen holdes ved klatrefeltet på Tønsåsen (Hell-feltet). Vi legger opp til en økt på fire timer. Oppmøte på parkeringen ved Tønsåsen (nedenfor forsamlingshuset Trudvang) lørdag 20. mai klokken 11:00. Siden dette er et utendørs arrangement, må vi ta et lite forbehold om været; dersom det regner på lørdagen, flyttes samlingen til søndag 21. mai klokken 11:00, samme sted. Hvis heller ikke søndagen skulle by på oppholdsvær, har vi en mulighet på ettermiddagen tirsdag 23. mai klokken 17:00.

Du må ha med: klær som passer til været, klatresele, sikringsbrems, skrukarabin, klatresko. I tillegg kan gjerne ta med hjelm hvis du har. Litt mat og drikke kan også være lurt.

PÅMELDING: Det blir lagt ut 10 plasser, og påmelding skjer via detager.no. Legg inn nummer til mobiltelefon så vi kan sende ut beskjed dersom vi må utsette pga værforholdene. Vi tar en liten avgift på 150 NOK som går til SKK’s arbeid. Betaling gjøres via VIPPS ved oppmøte.

____________________________________________

NB: Deltagelse krever innmelding i Stjørdal klatreklubb. Innmelding via minidrett.no. Last ned Min Idrett app’en på telefonen slik at du har SKK medlemskortet ditt tilgjengelig, du kan også laste det ned og ha det tilgjengelig på mobilen også når du ikke har nett.

Trenger du hjelp til å registrere deg på Min Idrett kan du se en video som forklarer hvordan HER!

Når du har registrert deg og logget inn kan du søke om medlemskap i Stjørdal Klatreklubb på denne måten:

  • Velg «Medlemskap» i menyen.
  • Klikk «Finn ny klubb»
  • Skriv «Stjørdal Klatreklubb» under Klubbnavn og trykk søk.
  • Velg Stjørdal Klatreklubb.
  • Klikk Send søknad i feltet til høyre for å sende søknad om medlemskap

Leter du etter informasjon?

Her finner du noen nyttige lenker: